Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Koszyk pusty
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 365
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 29-05-2021
Błyskawiczna dostawa zamówionych perfum.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 22-05-2021
Bardzo polecam, świetne perfumy, super kontakt ze sprzedawca i mega szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 14-05-2021
Zakup zgodny z ofertą. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 07-05-2021
Perfumy są cudne,obsługa sklepu też. Myślę,że będę często tu wracać????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lesław
  • Data napisania recenzji: 01-05-2021
Polecam niskie ceny dobry towar.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emilia
  • Data napisania recenzji: 27-04-2021
Super jakość za niewielka cenę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 26-04-2021
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Miły i szybki kontakt. Polecam z całego serca.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gabi
  • Data napisania recenzji: 22-04-2021
Super sklep, super zapachy, super trwałość. Szczerze polecam:)))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 17-04-2021
szybko , sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 15-04-2021
Perfuma bardzo zbliżona do zapachu oryginalnego , nie żaden alkohol , polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 13-04-2021
Witam, pierwsze zamówienie ja i mąż jesteśmy bardzo zadowoleni . Zapachy śliczne i trwałe . Kontakt ze sprzedawcą wzorowy. Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 28-03-2021
Ok. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 23-03-2021
Zakupy bezproblemowe
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Yanek
  • Data napisania recenzji: 10-03-2021
Szczerze polecam, świetne zapachy, które są mega trwałe.To jest mój kolejny zakup i z pewnością nie ostatni:))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 01-03-2021
Kolejne zakupy, kolejne zadowolenie, serdecznie polecam, obsługa, kontakt, błyskawiczność transakcji wszystko na najwyższym poziomie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 21-02-2021
.............
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 03-02-2021
Szybko, solidnie, pięknie zapakowane, przemiła obsługa, mega sklep i wracam cyklicznie na kolejne zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: sylwia
  • Data napisania recenzji: 07-01-2021
Bardzo dobra obsługa. Szeroka oferta. Dobrej jakości kosmetyki naturalne. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karina
  • Data napisania recenzji: 06-01-2021
Zamówione Si i Angel dotarły. Zapachy znam oryginalne i te Wasze od nich nie odbiegają. Trzymają też całkiem długo. Zamówiłam pocztą i trochę długo to szło. Polecam zakupy :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystian
  • Data napisania recenzji: 04-01-2021
Zamówione tuż przed świętami. Ekspresowa wysyłka i prezenty dotarły pod choinkę. Obdarowane osoby, w tym i ja, zachwycone perfumami. I dodatkowo fajnie zapakowane. Nie wiem, jak to robicie, ale te perfumy pachną jak należy. Dziękuję i polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

 

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu