Darmowa wysyłka od 250 zł
Zwroty do 14 dni
Infolinia 24/7
zadzwoń i zamów 505 694 164
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 05-07-2021
Wszystko super i bezproblemowo !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 04-07-2021
Polecam i bez zastrzeżeń
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bożena
  • Data napisania recenzji: 29-06-2021
Pani ze sklepu przemiła i pomocna. Dobrze doradzi. Perfumy super, trwałe i mocne. Kiedyś używałam FM ale te są lepsze:) Polecam:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kora
  • Data napisania recenzji: 29-06-2021
Jestem miło zaskoczona:) Zapachy naprawdę świetne i naprawdę długo trzymają. Zanim kupiłam, czytałam Wasze opinie. Nie wierzyłam, że każdy zadowolony. Zaryzykowałam i się nie zawiodłam. Teraz wiem, że opinie klientów są prawdziwe, bo zapachy naprawdę są na bardzo wysokim poziomie. Trwałe, mocne i mogę sobie pozwolić posiadać dużo zapachów za rozsądną cenę:) Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojtek
  • Data napisania recenzji: 28-06-2021
Perfumy bardzo dobrze odwzorowane. Długo trzymają ładny zapach. Nie wietrzeją po godzinie, nie czuć z nich spirytusu. Jestem zadowolony. Dziękuję i polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Grzegorz
  • Data napisania recenzji: 25-06-2021
Zapachy super. Porównując do org jest naprawdę dobrze. Pani bardzo miła, cierpliwie odpowiadała na moje pytania. Cena w 110% adekwatna do jakości. Kupowałem gdzie indziej tańsze, szkoda kasy. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: EWA
  • Data napisania recenzji: 20-06-2021
REWELACJA POLECAM W 100%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janusz
  • Data napisania recenzji: 15-06-2021
Sprawnie i szybko polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 14-06-2021
Zapach zakupionych perfum ok. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko. Przemiła obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sławomir
  • Data napisania recenzji: 29-05-2021
Błyskawiczna dostawa zamówionych perfum.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 22-05-2021
Bardzo polecam, świetne perfumy, super kontakt ze sprzedawca i mega szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Leszek
  • Data napisania recenzji: 14-05-2021
Zakup zgodny z ofertą. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 07-05-2021
Perfumy są cudne,obsługa sklepu też. Myślę,że będę często tu wracać????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lesław
  • Data napisania recenzji: 01-05-2021
Polecam niskie ceny dobry towar.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emilia
  • Data napisania recenzji: 27-04-2021
Super jakość za niewielka cenę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sebastian
  • Data napisania recenzji: 26-04-2021
Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Miły i szybki kontakt. Polecam z całego serca.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gabi
  • Data napisania recenzji: 22-04-2021
Super sklep, super zapachy, super trwałość. Szczerze polecam:)))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 17-04-2021
szybko , sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 15-04-2021
Perfuma bardzo zbliżona do zapachu oryginalnego , nie żaden alkohol , polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 13-04-2021
Witam, pierwsze zamówienie ja i mąż jesteśmy bardzo zadowoleni . Zapachy śliczne i trwałe . Kontakt ze sprzedawcą wzorowy. Serdecznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail