Darmowa wysyłka od 250 zł
Zwroty do 14 dni
Infolinia 24/7
zadzwoń i zamów 505 694 164
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 28-03-2021
Ok. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 23-03-2021
Zakupy bezproblemowe
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Yanek
  • Data napisania recenzji: 10-03-2021
Szczerze polecam, świetne zapachy, które są mega trwałe.To jest mój kolejny zakup i z pewnością nie ostatni:))
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 01-03-2021
Kolejne zakupy, kolejne zadowolenie, serdecznie polecam, obsługa, kontakt, błyskawiczność transakcji wszystko na najwyższym poziomie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,3
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania recenzji: 21-02-2021
.............
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 03-02-2021
Szybko, solidnie, pięknie zapakowane, przemiła obsługa, mega sklep i wracam cyklicznie na kolejne zakupy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: sylwia
  • Data napisania recenzji: 07-01-2021
Bardzo dobra obsługa. Szeroka oferta. Dobrej jakości kosmetyki naturalne. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karina
  • Data napisania recenzji: 06-01-2021
Zamówione Si i Angel dotarły. Zapachy znam oryginalne i te Wasze od nich nie odbiegają. Trzymają też całkiem długo. Zamówiłam pocztą i trochę długo to szło. Polecam zakupy :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystian
  • Data napisania recenzji: 04-01-2021
Zamówione tuż przed świętami. Ekspresowa wysyłka i prezenty dotarły pod choinkę. Obdarowane osoby, w tym i ja, zachwycone perfumami. I dodatkowo fajnie zapakowane. Nie wiem, jak to robicie, ale te perfumy pachną jak należy. Dziękuję i polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 02-01-2021
Produkty 1 klasa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obsługa na najwyższym poziomie. Mega polecam ❤
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mieczysław
  • Data napisania recenzji: 29-12-2020
Dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka. Ładnie zapakowane i zabezpieczone w transporcie. Perfumy pachną naprawdę jak oryginały i trzymają całkiem długo. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Elżbieta
  • Data napisania recenzji: 28-12-2020
Ogromne wow na zakupione dwa flakony perfum Piękny zapach , a znam b.dobrze w oryginale , i cudne opakowania świąteczne Jeszcze raz dziękuję , pełen profesjonalizm Pani i firmy, na pewno powrócę celem zakupów Pozdrawiam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 26-12-2020
Przemiła, pomocna i fachowa obsługa, zapach perfum długotrwały. Polecam wszystkim!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bart
  • Data napisania recenzji: 16-12-2020
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail